070-528 55 88 perrnordstrom@gmail.com

Stallet börjar bli klart! Det återstår förstås lite finlir men i det stora hela tycker jag mig se en ände på stallbygge nummer ett.

Eftersom vi satsat stort på lösdrift består stallet av endast 6 boxar, med inredning från Cityboxen, som i första hand kommer att användas när vi selar ut och tränar hästarna. Vi har tre duschspiltor och mitt emot dessa tre solarium från HorseTrainer där hästarna kan stå och torka innan de är redo för att gå ut i hagen igen. I stallet finns naturligtvis personal/fikarum, toalett med dusch, selkammare, tvättstuga och foderutrymme också. Vi har planerat för ytterligare ett stallbygge men ännu inte bestämt när det ska verkställas.

3 solarier mittemot duschhallarna.

De rostfria lådorna på baksidan av lösdrifterna är höautomater levererade av EasyFeeder.

Hagarna är väl tilltagna, levererade och monterade av Djurgårdens Stängsel.

Rundbanan är i stort sett klar, det sista materialet lägger jag inte på förrän sista hyveljusteringen är gjord efter att vintern är över, men vi kan använda den redan nu. Och den är superfin! 1200m lång, inklusive en ”starttarm” på 200m, och 10m bred. Det är fantastisk svikt i banan tack vare den gamla sjöbotten som den ligger på och det hörs knappt när hästarna springer på den. Jag är riktigt nöjd med det slutliga resultatet och hästarna trivs på den.