070-528 55 88 perrnordstrom@gmail.com

 

FÅ ANDELAR KVAR!

Flame of Udun

hingst f.2022-03-29
e.Gotland u.Ravine – Muscle Hill

Gotland inledde karriären som 2-åring obesegrad efter fem starter. Vald till årets 2-åring. Fortsatte med fem segrar som 3-åring och sattes i avel redan som 4-åring och syndikerades för 45 miljoner.
Gotland är en son till Ready Cash och han anses som den verkligt stora talangen. Mor är Sanawa en unghäststjärna på travbanan som vann franska 3-års kriteriet. Hon har förutom Gotland lämnat stoet Danawa 7 Mkr, Fubria 1,9 Mkr och 3-åriga sonen Incahuasi som inlett med fem segrar.
Gotland är den Ready Cash-sonen som har den starkaste moderslinjen, förväntningarna är stora på hans avkommor där de äldsta är 2 år gamla.

Modern Ravine 11,7ak (12,1 som 2 åring) var även hon tidigt utvecklad. Den här kombinationen ökar Fleme of Uduns chanser att starta redan som 2-åring.
I moderns stamtavlan finns många avelshingstar bl.a Bonefish, Eslusive Desire , Giant Victory, Tagliabue, Kosar m.fl.

Ravine har bl a lämnat obesegrade Grace Trot (e.Bold Eagle) *1.14,4am 4 starter 4 segrar och Eagle Trot (e.Bold Eagle) *1.12,4ak 15 starter 4 segrar.

Jag har i dagsläget 2st 2-åringar hästar efter Gotland i träning som jobbar mycket bra. Det är en avelshingst som jag satsar på.

”Flamman” är inkörd och körs för fullt.

Flame of Udun delas upp i 20 andelar och Easy KB kommer att administrera och sköta redovisningen. För att komma till förtryckt blankett för köp hos Easy KB – KLICKA HÄR!

Vid köp av andel i september är andelspriset (1/20) 15 500sek och driftskostnaden är ca 800sek/andel och månad.
OBS! Andelspriset höjs med 1 000sek för varje månad.

Vi startar tidigt och siktar på 2-åringsstart!

 

 

 

FÅ ANDELAR KVAR!

Cash is Welcome

hingst f.2022-02-20
e.Wellino Boko u.Coco Barosso – Ready Cash

E3-vinnaren Wellino Boko var en tidig talang hos Stig H Johansson som bara gjorde 31 starter under karriären och 16 av dessa slutade med seger. Han var huvudet ifrån seger i Svenskt Travderby som 4-åring och har på ett begränsat antal avkommor lämnat bl a Carabinieri 5,3mkr rek.1.09,2ak.

Coco Barosso är en dotter till Ready Cash och morfar är Viking Kronos, hennes stam innehåller alltså två avelsgiganter! Coco Barosso togs till aveln tidigt pga skadebekymmer och Cash is Welcome är hennes andra avkomma.
Moderstammen är gedigen och innhåller bla hästar som avelshingsten Mr Lavec 13,4mkr samt Garland Kronos 5,4mkr och Loy Lavec 1,5mkr.

 Jag besiktigade Cash is Wecome tidigt i våras och han uppfyller de kriterier jag har när jag väljer vilka hästar jag vill satsa på. Han är bl a exteriört korrekt, har ett fint psyke och är född tidigt på året.

Cash is Welcome är inkörd och sköter sig på bästa sätt!

Cash is Welcome delas upp i 20 andelar och Easy KB kommer att administrera och sköta redovisningen. – KLICKA HÄR! 

En andel (1/20) kostar 6 000sek och driftskostnaden är ca 800sek/andel och månad.

Vi startar tidigt och siktar på 2-åringsstart!