070-528 55 88 perrnordstrom@gmail.com

TILL SALU

OBS! SLUTSÅLD!
Men håll utkik för en ny andelshäst inom kort

Bli delägare i Bugatti Miles och stöd Barncancerfonden!

OBS! Det finns bara någon enstaka andel kvar till salu!

3-årige hingsten Bugatti Miles är efter Ready Cash-sonen Djali Boko och Meaning Broline, en helsyster med E3- och Kungapokalsvinnaren Poet Broline.
Mormor är elitstoet Candelia.

Bugatti är en fantastisk fin häst. Han kvalade in på 1.21,9 på Jägersro i november i fjol som 2-åring på ett enkelt och förnuftigt sätt. Han kommer att börja starta i vår om allt går enligt planen och det är med stor tillförsikt vi ser tävlingskarriären närma sig!

Förhoppningen är att Bugatti ska springa in en massa pengar till Barncancerfonden och sina ägare. Per valde ut hästen redan innan han föddes eftersom far och mor är två av hans favorithästar som även dom valts ut som föl och sedan fostrats i den Nordströmska andan.

Båda föräldrarna visade tidigt talang. De startade och vann lopp som 2-åringar. Modern stoppades av en hovskada medan Djali Boko gick *1.11,6ak som 3-åring och *1.10,7ak som 4-åring. 2016 kom han tillbaka bättre än någonsin efter en knäoperation med 3 vinster i imponerande stil. Han har ärvt en otrolig kapacitet från sin fader Ready Cash och Djali verkar i sin tur nedärva samma inomboende kapacitet till sina avkommor, Bugatti är inget undantag!

5 % av försäljningssumman och 5 % av prispengar skänks oavkortat till Barncancerfonden.

Bugatti Miles är uppdelad i 30 delar. Varje del kostar 15 000kr ex moms. Månadskostnaden är 500kr ex moms per andel t o m 28/2 2019, därefter bestäms månadskostnaden, 0kr – 500kr ex moms, vid ett delägarmöte.

Delägarmöten kommer att hållas varje kvartal där man får chansen att förkovra sig inom travsporten och umgås med tränare, skötare och övriga ägare.

Kontakta Per via mail eller telefon vid intresse!
perrnordstrom@gmail.com
0705-28 55 88